fehér büszkeség, fehér hatalom...

2009. október 10. szerző: Toronto SHARP fordító: Skinhead

...fehér kultúra. Mind hülyeség.


Most befejezhetném itt a bejegyzést. Biztos vagyok benne, hogy lennének hozzászólók, akik szerint mennyire igazam van, meg jönnének néhányan azzal, hogy "a fehér hatalom rossz de a fekete jó?", úgyhogy írok még egy keveset.

A fehér büszkeség tönkreteszi az európai történelmet. Az országok sokaságát és kultúráját tekintve, erőszakosan egyesíteni őket egy nagy, boldog cél, a "White Pride" érdekében, ellenkezik az évezredes múlt történéseivel. Az európai nemzetek mindig is háborúban álltak egymással azóta, amióta az "enyém" megjelent az elméjükben. Az embereket leigázták és megtörték. Írország, Skócia és Wales (emlékeztek Walesre? sajnos nem nagyon) brit uralom alatt volt és van. Németország elfoglalta Lengyelországot. Franciaország és Spanyolország sokszor háborúzott. Olaszország, amikor még csak Róma létezett, megpróbált mindent elfoglalni. Pardon, a punok, de úgy tűnik, mintha mindezt valakik megpróbálnák eltüntetni és titkolni.

Kulturálisan Oroszország mérhetetlenül különbözik Görögországtól. Mindkét kultúrának megvan a saját nemzeti étele, legendája, mitológiája, zenéje és öltözéke. Franciaország különbözik Norvégiától, Írország Portugáliától. Mindezek az országok (és még sok más) építették fel az európai kultúrát.

Tehát amikor valaki fehér kultúráról beszél, és arról, hogy hogyan kellene megmenteni a fehér kultúrát, felmerül a kérdés, hogy melyik fehér kultúráról beszél? Az angol fish and chipsről? A skótdudáról? Az orosz vodkáról?

"Nos, Kanada egy fehér ország...fehér emberek fedezték fel, alapíották meg és népesítették be". Oké, ez igaz. Kivéve, hogy voltak már itt mnjikaning, mohawk, cree, ojibwe, neskantaga, kashechewan népek is korábban. És a fehérekkel szinte azonos időben érkeztek az afrikai rabszolgák (igen, Kanadába is). Itt voltak az ír (akiket akkor nem tekintettek fehérnek) kényszermunkások és bevándorlók is. Továbbá minden olyan ázsiai, akik ide jöttek és segítettek "betelepíteni" a nyugati vidéket. Ők mindnyájan különböző emberek, akik létrehozták és alakították nagy nemzetünket.

Az én véleményem az, hogy büszke lehetsz arra, aki vagy, ahonnan te, vagy a családod származik, és ez már épp elég. Én büszke vagyok arra, hogy kelta vagyok. Van ír büszkeségem. Nem érzek szégyent emiatt, nem is kellene. De a fehér büszkeség? Inkább érzem a "Northern Hemisphere Pride"-ot, vagy az emberi büszkeséget.

A "faji" büszkeség, ezekben a napokban és ebben a korban csak ahhoz vezet, hogy megosztja az embereket. Ha a fehér alkesz-mocsok, és a fekete gettó szemét egyszer felállna, és rájönne, hogy ők tulajdonképpen egy hajóban eveznek, ha abbahagynák egymást niggernek és lumpennek hívni, akkor egyesülhetnének, és egymás mellett dolgozhatnának a jobb egészségügyért, az oktatásért, a magasabb életszínvonalért, egy élhető fizetésért: olyan dolgokért, melyek megadják azt, amire mindegyiküknek szüksége van.

Ez Kanada. Kanadai vagy. Így is cselekedj.

 
Dizájn letöltve a free website templates honlapjáról.