Gegengerade

2011. október 15. 9:35 szerző: Bozár Jóska

Talán csalódást fog okozni a mű azoknak, akik egy huligánfilmre számítanak. A Gegengerade a német St. Pauli szurkolóit mutatja be. Főleg egy-egy kiragadott drukkerrel foglalkozik, sok a monológ, a bevágott szurkolás. Verekedés kétszer van benne, egyikre fél órát, másikra egy órát kell várni, de nem is ezek a film fő mozzanati. Illetve ezek, merthogy egyébként nem sok minden történik. A jelmezek, a zenék (Stage Bottles, Pöbel & Gesocks stb.) kiemelkednek a Gegengeradéból, de döntse el mindenki, hogy tetszik-e neki a film.


1. rész; méret: 400 megabyte : : LETÖLTÉS : :
2. rész; méret: 400 megabyte : : LETÖLTÉS : :
3. rész; méret: 397 megabyte : : LETÖLTÉS : :

2 év

2011. október 10. 16:44 szerző: Admin


Skazofrénia fanzin

2011. szeptember 5. 10:48 szerző: Bozár JóSKA

Az ezredforduló környékén a Skazofrénia az egyetlen ska fanzin volt Magyarországon. Bár főleg zenei témákat érintett, egyéb, a zenéhez nem feltétlenül köthető cikk is napvilágot látott (lásd 2. szám). Elvileg készült harmadik szám, de ennek létét napjainkban egyelőre sűrű homály fedi.

1. szám:

A ska története, Madness, S.H.A.R.P., Skatalites, Félrevezetett világ, Working Class: a skinheadek osztálya?, Specials

skazofrenia1.pdf; méret: 4.39 megabyte : : LETÖLTÉS : :

2. szám:
Fanzinajánló, Bluekilla, The Mighty Mighty Bosstones - Ska-CORE bostoni módra, The Beat, Reel Big Fish, Latin Ska, A Swing Históriája & Do The Swing, CsizmáSKAndúr, Hátsó Szándék, Less Than Jake, Mik vannak?!, Újfent a médiákról, Ellenőrzött ételek, Semmi Komoly, Koncertajánlók

skazofrenia2.pdf; méret: 9.62 megabyte : : LETÖLTÉS : :
előző 10 hír

 
Dizájn letöltve a free website templates honlapjáról.